99 Balona Timing

Prijava na našu e-mail listu

O nama

Dobro došli! Hvala Vam što ste posjetili našu stranicu. Nadamo se da ćemo Vam u ovih par rečenica uspješno predstaviti našu tvrtku i ono čime se bavimo.

Tvrtka 99 BALONA posluje od 2004, a od 2009. i kao timing služba. Nalazimo se u Slavonskom Brodu, a pokrivamo sportska natjecanja na području cijele Hrvatske, a i šire.

U proteklih 9 godina se bavimo mjerenjem vremena i obradom rezultata na različitim vrstama sportskih natjecanja. Sportska natjecanja na kojima smo radili su biciklizam, triatlon, trčanje i automobilizam.

Mi kao timing služba sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem vam želimo pomoći da vaša sportska manifestacija bude uspješna.

Čime se bavimo?

Mjerenje vremena vršimo na biciklističkim utrkama kao što su brdski (MTB) i cestovni biciklizam. Unutar brdskog biciklizma radimo na maratonima – XCM i XCP, kružnim utrkama XCO i XCC, uphill utrkama – XCU, eliminator utrkama – XCE, downhillu i pump tracku.

Radimo i na različitim vrstama utrka trčanja kao što su cestovne i kros utrke. Na cestovnim utrkama pokrivamo maratone, polumaratone, sprinteve, štafete i sve druge cestovne utrke.

U automobilizmu mjerimo vrijeme u različitim disciplinama kao što su OSV, OAR, autoslalom, kronometar, te na natjecanjima Oldtimera..